Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Mirza'yı kutlamalar devam ediyor

Başkan Mirza

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bandırma Şubesi Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bandırma Şubesi Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulundu. 
Ziyarette Dernek Başkanı İhsan Turgut, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve MÜSİAD Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Karlahan ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.
Dernek Başkanı İhsan Turgut, Yeni Başkan Mirza'ya yeni görevinde başarılar diledi.
Mirza'ya odaların ziyaretleri sürüyor
Bandırma Kasaplar Odası Başkanı Şerafettin Çıkar ile Balıkesir Manifatura ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol tebrik ziyaretinde bulundu.
Muhtar Hancıoğlu'dan Mirza'ya ziyaret
Haydarçavuş Mahallesi'nin yeni muhtarı Nur Hancıoğlu ve Azalar, Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulundu.
Başkan Mirza'da, yeni Muhtar Hancıoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. 
Gençlerden Mirza'ya kutlama
Türkiye Gençlik Birliği Bandırma Şubesi'nin genç üye ve temsilcileri Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulundu.
Tabip Odası Başkan Mirza'yı kutladı
Tabipler Odası Bandırma Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeni Başkan Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulundu.
Ticaret Borsasından kutlama
Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulundu.
Borsa Başkanı Halit Sezgin Başkan Mirza'ya yeni görevinde başarılar diledi. Borsa Başkanı Sezgin'in ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Mirza, yeni dönemde Bandırma'daki tüm kurum ve kuruluşlarla el ele vererek birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. 
Ayhanlar Holding Bandırma Belediyesi'nde
Ayhanlar Holding Genel Koordinatör'ü Ahmet Tayfur, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulundu. Tayfur, Başkan Mirza'ya yeni görevinde başarılar diledi.
Türk-Eğitim Sen'den kutlama ziyareti
Türk-Eğitim Sendikası Bandırma Şubesi Başkanı Mehmet Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretine bulundu. Sendika temsilcileri Başkan Mirza'ya yeni görevinde başarılar diledi.  
Sağlık Müdürlüğü Başkanı ziyaret etti
Bandırma Sağlık İlçe Müdürü Dr. Zafer Yılmaz, Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya tebrik ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli